SkinPET Chlorhex Shampoo 0,5%

Antiseptický šampón SkinPET® Chlorhex Shampoo 0,5% Poslúži ako prvá pomoc, ak vášho štvornohého kamaráta trápi svrbenie, podráždenie a iné kožné problémy. Je bez pridaných silných a neprirodzených parfumov a ďalších rizikových látok.

Viac o produkte...
Pridať do obľúbených: Srdce
od 25,41 € Cena s DPH
- +
TIP pre psov

TIP pre psov

Pozorujte u psíka svrbenie na ňufáku, ušiach, labkách, podpazuší alebo vnútornej oblasti stehien? Mali by ste spozornieť, môže ísť o alergiu. Šampón Chlorhex Shampoo 0,5% používajte pravidelne 1× týždenne (alebo podľa potreby a stavu znečistenia srsti) a predchádzajte prejavom alergie u vášho miláčika!

TIP pre mačky

TIP pre mačky

V ideálnom prípade by srsť mačky mala byť čistá, objemná, mäkká a hladká na dotyk. Ak pri hladení objavíte sčervenanie, hrudky, šupiny alebo iné známky podráždenia, mačka nemá správnu starostlivosť. Chlorhex Shampoo 0,5% je ideálnym pomocníkom v starostlivosti o kožu mačacieho miláčika. Nepodceňujte prevenciu a začnite so správnou starostlivosťou ešte dnes.

  • Popis produktu
  • Cieľový druh zvierat
  • Návod na používanie
  • Ďalšie informácie

Popis produktu

SkinPET® Chlorhex Shampoo 0,5 %

Svrbenie, lupiny, kožné problémy netrápia len nás, ľudí, ale čoraz častejšie aj našich domácich miláčikov. Problémy môžu spôsobovať kožné plesne, baktérie, parfumy a dráždivé penivé zložky, ktoré sú súčasťou drvivej väčšiny šampónov pre psy a mačky. Dobrou prevenciou vzniku kožných problémov je pravidelné používanie antiseptických šampónov bez pridaných silných a neprirodzených parfumov a ďalších rizikových látok. Poslúži aj ako prvá pomoc, ak vášho štvornohého kamaráta trápi svrbenie, podráždenie a iné kožné problémy.

Voľba číslo jedna pre pravidelnú starostlivosť

Antiseptický šampón SkinPET® Chlorhex Shampoo 0,5% je ideálnou voľbou pre pravidelnú starostlivosť o pokožku a srsť vášho miláčika. Antiseptické látky znižujú množstvo baktérií a kvasiniek, ktoré kolonizujú pokožku. Odstraňuje nečistoty, odumreté tkanivo, zaschnutý hnis  aj krv – to všetko je  živnou pôdou pre baktérie a plesne. Šampón zároveň upokojuje podráždenú, citlivú a svrbiacu pokožku. Neobsahuje alergizujúce ani dráždivé látky, napríklad penivé zložky. Vďaka šetrnému zloženiu pokožku neštípe ani nedráždi.

V starostlivosti o pokožku a srsť vášho miláčika pravidelne používajte šampón SkinPET® a predídete tak vzniku kožných problémov, podráždeniu i svrbeniu. Používaním antiseptického šampónu znížite množstvo baktérií, vírusov, plesní a patogénnych organizmov v domácnosti. Po vykúpaní môžete s vaším štvornohým kamarátom bez obáv zdieľať posteľ či perinu.

Cieľový druh zvierat

Určené pre psy a mačky.

Návod na používanie

Návod na používanie: Šampón naneste v dostatočnom množstve na vlhkú srsť a dôkladne rozotrite. Šampón neobsahuje penivé zložky.  2–3 minúty prípravok masírujte do srsti a pokožky a potom ho opláchnite čistou vodou. Ak sa pri prvom umytí nepodarí odstrániť všetky nečistoty, môžete postup zopakovať. Šampón používajte podľa potreby 1 až 7 dní. Po zlepšení stavu interval predlžujte.

Ďalšie informácie

Zloženie: chlórhexidín diacetát 5 mg/g, texapón NSO, dehytón PK45, planatacare 818 UP, dow corning 193, cetiol HE, parfum Green Tea, chlorid sodný, celquat SC-230M, brilliant blue FCF, kyselina citrónová, demineralizovaná voda

Balenie: Hustý tyrkysový roztok v plastových fľašiach v objeme 236 ml a 1 liter.

Doba použiteľnosti: 24 mesiacov

Upozornenie: Chráňte oči zvierat, aby nedošlo ku kontaktu s prípravkom.

Manipulácia a skladovanie: Dlhodobo skladujte v pôvodnom obale mimo dosahu detí na chladnom a tmavom mieste.

Odporúčané produkty

SkinPET Chlorhex Shampoo 4%

SkinPET Chlorhex Shampoo 4%

Šampón SkinPET® Chlorhex Shampoo 4% – bráni prieniku patogénnych organizmov a vzniku infekcie po operáciách, úrazoch a pri infekciách kože a iných kožných problémoch. Šampón šetrne čistí, eliminuje zápach a srsti vracia prirodzený lesk.

od 30,13 €

SkinPET Super spray 500 ml

SkinPET Super spray

SkinPET® Super Spray pôsobí ako účinná dezinfekcia, ktorá bráni rozvoju infekcie a podporuje rýchle hojenie rán. Vďaka šetrnému zloženiu sprej neštípe, nedráždi, nespôsobuje bolesť, nealergizuje a nepoškodzuje zdravé tkanivo.

16,09 €
39,93 €

SkinPET Otic

SkinPET Otic

Antiseptický roztok SkinPET® Otic Na čistenie uší našich verných kamarátov. Obsahuje antiseptické látky, ktoré usmrcujú mikroorganizmy spôsobujúce zápal. Zabraňuje vzniku zápalov vonkajšieho ucha.

od 20,57 €

SkinPET Hydro Gel HY 40 g

SkinPET Hydro Gel HY

SkinPET® Hydro Gel HY - Na ošetrenie pooperačných rán, popálenín a nehojacich sa poranení. Urýchľuje hojenie, zabraňuje ďalším komplikáciám. Zabraňuje vzniku infekcie. Na ošetrenie vredov, trhlín, tržných rán, pooperačných rán a popálenín.

20,57 €

SkinPET Ophtal 60 ml

SkinPET Ophtal

SkinPET® Ophtal – Na výplach podráždených, svrbiacich či suchých očí a na čistenie okolia očí. Upokojuje, hydratuje a zmierňuje problémy pri suchom oku. Neobsahuje alkohol, steroidy ani antibiotiká, preto je vhodný na každodenné používanie.

14,77 €
24,20 €

SkinPET Hydro Gel 140 g

SkinPET Hydro Gel

SkinPET® Hydro Gel –  Na ošetrenie poranenej kože a sliznice. Podporuje rýchlejšie hojenie, dezinfikuje a minimalizuje riziko rozvoja infekcie. Vášho kamaráta navyše poteší šetrné zloženie, ktoré v rane neštípe a nedráždi.

25,41 €