Blog

Foto k príspevku

Ako sa starať o zviera po operácii, kastrácii alebo sterilizácii?

Dni po operácii sú pre vaše zviera veľmi náročné. Potrebuje vašu lásku a starostlivosť, aby sa mu čoskoro vrátilo zdravie a mohlo sa tešiť zo života. Pripravte sa na tieto ťažké dni a poskytnite svojmu zvieratku kvalitnú pooperačnú starostlivosť v pokoji a bezpečí vášho domova. Ako sa starať o svojho psa alebo mačku po operácii, kastrácii alebo sterilizácii?

Prečítať článok

Ako riešiť zápach z papule u psa či mačky?

Vdychovať nevábny odér z papule vášho maznáčika nie je nič príjemné. Nejde pritom len o kozmetickú záležitosť. Silný zápach z papule vášho psa alebo mačky signalizuje hlbší zdravotný problém, ktorý by ste nemali podceňovať. Môže ísť o banálnu príčinu, ako je nevhodné zloženie jedálnička, ale aj závažný problém, ktorý môže vášho štvornohého priateľa ohroziť na živote. Ako zápach z papule riešiť a ako zistiť jeho príčinu?

Prečítať článok
Foto k príspevku
Foto k príspevku

5 presvedčivých dôvodov, prečo sa starať o zdravie svojich domácich miláčikov pomocou produktov SkinPET®

Zdravie našich štvornohých priateľov je pre všetkých milujúcich majiteľov prvoradé. Psy, mačky a iné malé zvieratá nie sú len domácimi miláčikmi, ale často aj právoplatnými členmi rodiny. Do našich životov prinášajú svoju pozitívnu energiu, radosť a lásku. A práve preto si zaslúžia, aby sme im ich vernosť a lásku oplatili kvalitnou starostlivosťou, ktorá je kľúčom k šťastnému a dlhému životu bez chorôb a bolesti. Prečítajte si užitočné rady a tipy, ako sa starať o svojich chlpatých priateľov s prémiovým radom SkinPET®, aby boli šťastní, zdraví a plní radosti zo života.

Prečítať článok

2 z 5 domácich zvierat sú obézne. Ako im pomôcť dosiahnuť zdravú hmotnosť?

Nadváha a obezita už nie sú výlučne problémom ľudí, ale čoraz častejšie postihujú aj domáce zvieratá. Podľa veterinárov je jej výskyt u zvierat alarmujúci - podľa štatistík trpia obezitou 2 z 5 domácich zvierat - najmä psov a mačiek. Obezita so sebou prináša celý rad zdravotných problémov a rizík. Správna výživa a udržiavanie zdravej hmotnosti je plne v rukách majiteľa domáceho zvieraťa. Ako pomôcť našim štvornohým partnerom k optimálnej hmotnosti a pevnému zdraviu?

Prečítať článok
Foto k príspevku
Foto k príspevku

Prechladnutie, nádcha a kašeľ: Tipy, ako sa vysporiadať s najčastejšími chorobami vášho domáceho maznáčika

Sychravé jesenné počasie praje vírusom a baktériám a zapĺňa ordinácie lekárov aj veterinárov. Zvieratá trpia prechladnutím a vírusmi rovnako ako ľudia. Organizmus oslabený výkyvmi teplôt a zmenami počasia nie je schopný účinne bojovať s protivníkmi, a tak sa u vášho domáceho maznáčika môže objaviť nádcha, kašeľ alebo iné nepríjemné príznaky prebiehajúceho ochorenia, ktoré by ste nemali podceňovať. Zistite, ako uľaviť svojmu štvornohému priateľovi od vírusu alebo prechladnutia a ako účinne predchádzať chorobám.

Prečítať článok

1 2 >