SkinPET Hydro Gel HY 40 g

SkinPET® Hydro Gel HY - Na ošetrenie pooperačných rán, popálenín a nehojacich sa poranení. Urýchľuje hojenie, zabraňuje ďalším komplikáciám. Zabraňuje vzniku infekcie. Na ošetrenie vredov, trhlín, tržných rán, pooperačných rán a popálenín.

Viac o produkte...
Pridať do obľúbených: Srdce
20,57 € Cena s DPH
- +
TIP pre psov

TIP pre psov

Bol váš pes operovaný a potrebuje špeciálnu starostlivosť? SkinPET Hydro Gel HY je dezinfekčný gél, ktorý nedráždi a je vhodný na ošetrenie pooperačných rán, popálenín a nehojacich sa poranení. SkinPET Hydro Gel HY je obohatený o kyselinu hyalurónovú, ktorá podporuje hojenie rán.

TIP pre mačky

TIP pre mačky

Je vaša mačka zranená a potrebuje šetrnú a účinnú dezinfekciu? SkinPET Hydro Gel HY je vysoko hojivý, nedráždivý gél, ktorý má výrazne pozitívny účinok a skracuje čas hojenia rán a dezinfikuje bez štípania alebo podráždenia.

  • Popis produktu
  • Cieľový druh zvierat
  • Návod na používanie
  • Ďalšie informácie

Popis produktu

SkinPET® Hydro Gel HY

Pooperačné rany, popáleniny a nehojace sa zranenia sú nepríjemné, bolestivé a vyžadujú pravidelné ošetrenie. SkinPET® Hydro Gel HY je špeciálny veterinárny prípravok určený na ošetrenie nehojacich sa rán a zabraňuje zjazveniu postihnutého miesta. Kyselina hyalurónová v SkinPET® Hydro Gel HY urýchľuje hojenie a zároveň bráni ukladaniu kolagénu – čím zabraňuje zjazveniu tkaniva. Ošetrenie hravo zvládnete doma a návštevu veterinára môžete odložiť pre nevyhnutnú udalosť. Pravidelnou aplikáciou prípravku urýchlite hojenie, zabránite ďalším komplikáciám a svojmu kamarátovi rýchlejšie vrátite pohodu.

Doprajte svojim kamarátom starostlivosť so SkinPET®

SkinPET® Hydro Gel HY je ideálny najmä na ošetrenie nehojacich sa rán, ako sú vredy, praskliny, trhlinky, fistuly, rozpadnuté pooperačné rany a popáleniny. Gél s vysokým obsahom kyseliny hyalurónovej podporuje a urýchľuje hojenie kože a sliznice, pomáha zastaviť krvácanie, znižuje bolesť a opuch. Antimikrobiálne zloženie bráni rozvoju infekcie, ktorá je často komplikáciou pooperačných rán, popálenín a úrazov.

Šetrné zloženie

Vďaka svojmu šetrnému zloženiu SkinPET® Hydro Gel HY pri aplikácii v rane neštípe a nedráždi. Nebezpečenstvo nehrozí ani v prípade náhodného požitia alebo olízania rany. Konzistencia gélu navyše umožňuje aplikáciu vo všetkých polohách, gél nesteká a perfektne priľne k postihnutému miestu.

Do každej lekárničky

SkinPET® Hydro Gel HY je nevyhnutnou súčasťou každej zvieracej lekárničky pre akútne i preventívne ošetrenie. Predídete tak rozvoju ďalších zdravotných problémov aj stresujúcim návštevám veterinára.

Cieľový druh zvierat

Určené pre psy a mačky.

Návod na používanie

Ranu očistite  od nečistôt, chlpov, peria a opláchnite oplachovým roztokom SkinPET® Super Spray. Potom priamo na postihnuté miesto naneste gél v dostatočnej vrstve. Ranu môžete nakoniec zakryť neadherentným obväzom. Gél aplikujte 1× za 1 až 2 dni. V prípade hojenia bez obväzu odporúčame aplikáciu 2–3× denne. Je možná kombinácia s ďalšími preparátmi vrátane injekčnej aplikácie antibiotík, nesteroidných antiflogistík a ďalších preparátov. Nepoužívať súčasne s lokálnymi ATB (antibiotikami) v kolagénových nosičoch. Môže dôjsť k zníženiu lokálnych účinkov ATB.

Ďalšie informácie

Zloženie: SkinPET® super roztok (94,96 %), hyaluronát sodný (1,44 %), hydroxyetylcelulóza, konzervant a tetraboritan sodný

Balenie: 50 g

Upozornenie: Nepoužívať pri alergii na niektorú zložku uvedenú v zložení výrobku. Pri zasiahnutí očí ich vypláchnite tečúcou vodou. Pri požití množstva do 1 dcl prípravku nie sú nutné žiadne opatrenia. Pri požití väčšieho množstva zvieraťu podajte dostatočné množstvo vody a ďalší postup konzultujte s veterinárom.

Doba použiteľnosti: 18 mesiacov

Spôsob skladovania: Prípravok skladujte pri teplote 15 °C až 25 °C mimo dosahu detí.

Odporúčané produkty

SkinPET Hydro Gel HY 40 g

SkinPET Hydro Gel HY

SkinPET® Hydro Gel HY - Na ošetrenie pooperačných rán, popálenín a nehojacich sa poranení. Urýchľuje hojenie, zabraňuje ďalším komplikáciám. Zabraňuje vzniku infekcie. Na ošetrenie vredov, trhlín, tržných rán, pooperačných rán a popálenín.

20,57 €

SkinPET Chlorhex Shampoo 0,5%

SkinPET Chlorhex Shampoo 0,5%

Antiseptický šampón SkinPET® Chlorhex Shampoo 0,5% Poslúži ako prvá pomoc, ak vášho štvornohého kamaráta trápi svrbenie, podráždenie a iné kožné problémy. Je bez pridaných silných a neprirodzených parfumov a ďalších rizikových látok.

od 25,41 €

SkinPET Ophtal 60 ml

SkinPET Ophtal

SkinPET® Ophtal – Na výplach podráždených, svrbiacich či suchých očí a na čistenie okolia očí. Upokojuje, hydratuje a zmierňuje problémy pri suchom oku. Neobsahuje alkohol, steroidy ani antibiotiká, preto je vhodný na každodenné používanie.

14,77 €
24,20 €

SkinPET Otic

SkinPET Otic

Antiseptický roztok SkinPET® Otic Na čistenie uší našich verných kamarátov. Obsahuje antiseptické látky, ktoré usmrcujú mikroorganizmy spôsobujúce zápal. Zabraňuje vzniku zápalov vonkajšieho ucha.

od 20,57 €

SkinPET Chlorhex Shampoo 4%

SkinPET Chlorhex Shampoo 4%

Šampón SkinPET® Chlorhex Shampoo 4% – bráni prieniku patogénnych organizmov a vzniku infekcie po operáciách, úrazoch a pri infekciách kože a iných kožných problémoch. Šampón šetrne čistí, eliminuje zápach a srsti vracia prirodzený lesk.

od 30,13 €

SkinPET Super spray 500 ml

SkinPET Super spray

SkinPET® Super Spray pôsobí ako účinná dezinfekcia, ktorá bráni rozvoju infekcie a podporuje rýchle hojenie rán. Vďaka šetrnému zloženiu sprej neštípe, nedráždi, nespôsobuje bolesť, nealergizuje a nepoškodzuje zdravé tkanivo.

16,09 €
39,93 €