SkinPET Otic

Antiseptický roztok SkinPET® Otic Na čistenie uší našich verných kamarátov. Obsahuje antiseptické látky, ktoré usmrcujú mikroorganizmy spôsobujúce zápal. Zabraňuje vzniku zápalov vonkajšieho ucha.

Viac o produkte...
Pridať do obľúbených: Srdce
od 29,28 € Cena s DPH
- +
TIP pre psov

TIP pre psov

Pravidelnú starostlivosť o uši potrebujú najmä rasy s previsnutými ušami. Tento typ uší zadržiava vlhkosť, ktorá podporuje množenie baktérií a rozvoj zápalu. Účinnou prevenciou zápalu je pravidelné čistenie uší 1x týždenne roztokom SkinPET Otic. Pri akútnych a chronických zápaloch uší používajte antiseptický gél SkinPET Aural Gel.

TIP pre mačky

TIP pre mačky

Kontrola uší je u mačiek kľúčová. U mačiek sa môže zápal ľahko vzniknúť, ako mu však predchádzať? Stačí dodržiavať pravidelnú ušnú hygienu pomocou SkinPET Otic, ktorý uši jemne vyčistí, pôsobí antisepticky a uši udržiava čisté. Ak by však zápal predsa len prepukol, odporúčame použiť SkinPET Aural Gel, ktorý pôsobí ako prvá pomoc pri akútnych aj chronických problémoch.

  • Popis produktu
  • Cieľový druh zvierat
  • Návod na používanie
  • Ďalšie informácie

Popis produktu

SkinPET® Otic

SkinPET® Otic je roztok na čistenie uší našich verných kamarátov. Obsahuje antiseptické látky, ktoré usmrcujú mikroorganizmy spôsobujúce zápal. Pri pravidelnom používaní zabraňuje nadmernej tvorbe ušného mazu a zabraňuje vznikom zápalov vonkajšieho ucha.

Prevencia na prvom mieste

Zápal uší patria u psov a mačiek medzi časté zdravotné problémy, ktoré sú spôsobené okrem iného aj nevhodnou a nepravidelnou starostlivosťou. Zápaly uší sú sprevádzané nepríjemným svrbením, opuchom a bolesťou, čo môže ovplyvniť aj správanie zvierat a vyústiť až do podráždenosti a agresivity vášho kamaráta. Takéto stavy si už vyžadujú návštevu veterinára.

Medzi ďalšie nepríjemné komplikácie môže patriť nechutenstvo, únava a horúčka. Zápaly uší sa obvykle liečia podaním antibiotík, antimykotík alebo kortikosteroidov. Domácich miláčikov najčastejšie trápi zápal vonkajšieho ucha, ktorý môže prejsť  do zápalu stredného a vnútorného ucha. Opakované prekonanie choroby môže vyústiť až do nepríjemných chronických problémov.

Správna starostlivosť o uši a pravidelná aplikácia SkinPET® Otic pomôžu predísť možným problémom s ušnými zápalmi, ktoré spôsobujú hlavne baktérie, kvasinky a plesne.

Zdravie svojich kamarátov majte pod kontrolou

SkinPET® Otic je nevyhnutnou súčasťou každej zvieracej lekárničky pre správne preventívne ošetrenie uší. Predídete tak rozvoju ďalších zdravotných problémov a stresujúcim návštevám veterinára.

Cieľový druh zvierat

Určené pre psy a mačky.

Návod na používanie

Aplikujte niekoľko kvapiek do vonkajšieho zvukovodu ucha a jemne masírujte ušné laloky. Po rozpustení ušného mazu nechajte zviera potriasť hlavou. Zvyšky mazu odstráňte kúskom vaty. Podľa potreby, stavu ucha a množstva mazu aplikujte 1-3x denne, potom možno interval predĺžiť až na 1 x týždenne.

Ďalšie informácie

Zloženie: izopropylalkohol 50 mg/g, propylénglykol 100 mg/g, polysorbát 80, linalyl acetát, brilliant blue FCF, demineralizovaná voda

Balenie: Číry roztok s v plastových fľašiach s ohybným gumeným aplikátorom. Objem 60 ml a 130 ml.

Doba použiteľnosti: 36 mesiacov

Upozornenie: Len pre zvieratá! Len na vonkajšie použitie! Nepoužívať pri alergii alebo precitlivenosti na niektorú substanciu, ktorá je uvedená v zložení prípravku.

Spôsob skladovania: Prípravok skladujte pri teplote 15 °C až 25 °C mimo dosahu detí.

Odporúčané produkty

SkinPET Ophtal 60 ml

SkinPET Ophtal

SkinPET® Ophtal – Na výplach podráždených, svrbiacich či suchých očí a na čistenie okolia očí. Upokojuje, hydratuje a zmierňuje problémy pri suchom oku. Neobsahuje alkohol, steroidy ani antibiotiká, preto je vhodný na každodenné používanie.

14,77 €
24,20 €

SkinPET Hydro Gel 140 g

SkinPET Hydro Gel

SkinPET® Hydro Gel –  Na ošetrenie poranenej kože a sliznice. Podporuje rýchlejšie hojenie, dezinfikuje a minimalizuje riziko rozvoja infekcie. Vášho kamaráta navyše poteší šetrné zloženie, ktoré v rane neštípe a nedráždi.

25,41 €

SkinPET Chlorhex Shampoo 4%

SkinPET Chlorhex Shampoo 4%

Šampón SkinPET® Chlorhex Shampoo 4% – bráni prieniku patogénnych organizmov a vzniku infekcie po operáciách, úrazoch a pri infekciách kože a iných kožných problémoch. Šampón šetrne čistí, eliminuje zápach a srsti vracia prirodzený lesk.

od 30,13 €

SkinPET Super spray 500 ml

SkinPET Super spray

SkinPET® Super Spray pôsobí ako účinná dezinfekcia, ktorá bráni rozvoju infekcie a podporuje rýchle hojenie rán. Vďaka šetrnému zloženiu sprej neštípe, nedráždi, nespôsobuje bolesť, nealergizuje a nepoškodzuje zdravé tkanivo.

16,09 €
39,93 €

SkinPET Chlorhex Shampoo 0,5%

SkinPET Chlorhex Shampoo 0,5%

Antiseptický šampón SkinPET® Chlorhex Shampoo 0,5% Poslúži ako prvá pomoc, ak vášho štvornohého kamaráta trápi svrbenie, podráždenie a iné kožné problémy. Je bez pridaných silných a neprirodzených parfumov a ďalších rizikových látok.

od 25,41 €

SkinPET Otic

SkinPET Otic

Antiseptický roztok SkinPET® Otic Na čistenie uší našich verných kamarátov. Obsahuje antiseptické látky, ktoré usmrcujú mikroorganizmy spôsobujúce zápal. Zabraňuje vzniku zápalov vonkajšieho ucha.

od 20,57 €