SkinPET Super spray 500 ml

SkinPET® Super Spray pôsobí ako účinná dezinfekcia, ktorá bráni rozvoju infekcie a podporuje rýchle hojenie rán. Vďaka šetrnému zloženiu sprej neštípe, nedráždi, nespôsobuje bolesť, nealergizuje a nepoškodzuje zdravé tkanivo.

Viac o produkte...
Pridať do obľúbených: Srdce
412,00 € 39,93 € Cena s DPH
- +
TIP pre psov

TIP pre psov

V kožných záhyboch sa drží vlhkosť a dochádza k nadmernému množeniu baktérií. Aby ste predišli rozvoju infekcie a zápalom kože, 1× denne do kožných záhybov aplikujte SkinPET® Super Spray, najmä u rás s nadbytkom voľnej kože.

TIP pre mačky

TIP pre mačky

SkinPET® Super Spray vyskúšajte ako prvú pomoc pri liečbe mačacieho akné. Super Spray 2× denne aplikujte na postihnuté miesto a čoskoro budete mať vyhrané. Ako prevenciu 1× denne dezinfikujte roztokom Super Spray aj mačacie misky.

  • Popis produktu
  • Cieľový druh zvierat
  • Návod na používanie
  • Ďalšie informácie

Popis produktu

SkinPET® Super Spray

SkinPET® Super Spray pôsobí ako účinná dezinfekcia, ktorá bráni rozvoju infekcie a podporuje rýchle hojenie rán. Zároveň je ideálna na dezinfekciupovrchovapredmetovvdomácnosti. Infekcia patrí medzi obávané komplikácie po zranení a operácii. Každú ranu treba dôkladne vyčistiť, dezinfikovať a zbaviť všetkých patogénov. Správnym ošetrením a následnou starostlivosťou o ranu znížite riziko nepríjemných a často život ohrozujúcich komplikácií na minimum.

SkinPET® Super Spray pôsobí antisepticky, znižuje mikrobiálnu záťaž rán a vytvára vlhké prostredie, ktoré podporuje prirodzený proces hojenia, a eliminuje riziko infekcie. Vďaka šetrnému zloženiu sprej neštípe, nedráždi, nespôsobuje bolesť, nealergizuje a nepoškodzuje zdravé tkanivo. SkinPET® Super Spray je ideálny na ošetrenie rán, medziprstových priestorov, záhybov kože, preležanín, plesňových ochorení kože a chronických a nehojacich sa rán. Hodí sa aj na ošetrenie miest po odstránení kliešťa.

Skvele čistí a eliminuje zápach zo srsti

Navyše, ak sa váš štvornohý kamaráť na prechádzke zašpiní niečím, čo vám moc nevonia, nie je nič jednoduchšie, než použiť SkinPET® Super Spray, ktorý perfektne eliminuje zápach. U dlhosrstých plemien ho oceníte aj pri čistení srsti v okolí ritného otvoru. Prípravok je bezpečný aj pri každodennom použití, preto ho môžete bez obáv aplikovať podľa potreby.

SkinPET® TIP: SkinPET® Super Spray môžete použiť na dezinfekciu pelieškov, misiek, hračiek, zvieracích toaliet a ďalších povrchov a miest, kde sa miláčik rád pohybuje. Aplikáciou predídete výskytu škodlivých baktérií, parazitov, plesní a vírusov, ktoré sa prirodzene vyskytujú v slinách, srsti a moči zvierat a pre zdravie človeka môžu byť nebezpečné. Sprej môžete aplikovať priamo na srsť, ideálne po návrate z prechádzky, kde miláčik prichádza do kontaktu s veľkým množstvom patogénnych organizmov, ktoré môže na srsti zavliecť do domácnosti.

 

Cieľový druh zvierat

Určené pre psy a mačky.

Návod na používanie

Sprej aplikujte na poranené miesta postrekom, omytím alebo pretretím sterilným tampónom. Neoplachujte. Podľa potreby aplikujte niekoľkokrát denne. Ak je to nutné, odstráňte ochlpenie z poranenej oblasti.

Ďalšie informácie

Zloženie: superoxidovaný roztok (kyselina chlórna, chlórnan sodný, chlórdioxid, chlorid sodný, peroxid vodíka, ozón)

Balenie: Roztok v plastovej fľaši s mechanickým rozprašovačom v objeme 500 ml.

Doba použiteľnosti: 12 mesiacov, spotrebujte do 6 mesiacov po prvom otvorení balenia.

Upozornenie: Prípravok by sa nemal dostať do kontaktu s kyselinami (riziko úniku malého množstva plynného chlóru).

Manipulácia a skladovanie: Uchovávajte pri teplote do 25 °C mimo dosahu detí na chladnom a tmavom mieste, oddelene od potravín, nápojov a krmív.

Odporúčané produkty

SkinPET Super spray 500 ml

SkinPET Super spray

SkinPET® Super Spray pôsobí ako účinná dezinfekcia, ktorá bráni rozvoju infekcie a podporuje rýchle hojenie rán. Vďaka šetrnému zloženiu sprej neštípe, nedráždi, nespôsobuje bolesť, nealergizuje a nepoškodzuje zdravé tkanivo.

16,09 €
39,93 €

SkinPET Chlorhex Shampoo 4%

SkinPET Chlorhex Shampoo 4%

Šampón SkinPET® Chlorhex Shampoo 4% – bráni prieniku patogénnych organizmov a vzniku infekcie po operáciách, úrazoch a pri infekciách kože a iných kožných problémoch. Šampón šetrne čistí, eliminuje zápach a srsti vracia prirodzený lesk.

od 30,13 €

SkinPET Otic

SkinPET Otic

Antiseptický roztok SkinPET® Otic Na čistenie uší našich verných kamarátov. Obsahuje antiseptické látky, ktoré usmrcujú mikroorganizmy spôsobujúce zápal. Zabraňuje vzniku zápalov vonkajšieho ucha.

od 20,57 €

SkinPET Ophtal 60 ml

SkinPET Ophtal

SkinPET® Ophtal – Na výplach podráždených, svrbiacich či suchých očí a na čistenie okolia očí. Upokojuje, hydratuje a zmierňuje problémy pri suchom oku. Neobsahuje alkohol, steroidy ani antibiotiká, preto je vhodný na každodenné používanie.

14,77 €
24,20 €

SkinPET Hydro Gel HY 40 g

SkinPET Hydro Gel HY

SkinPET® Hydro Gel HY - Na ošetrenie pooperačných rán, popálenín a nehojacich sa poranení. Urýchľuje hojenie, zabraňuje ďalším komplikáciám. Zabraňuje vzniku infekcie. Na ošetrenie vredov, trhlín, tržných rán, pooperačných rán a popálenín.

20,57 €

SkinPET Hydro Gel 140 g

SkinPET Hydro Gel

SkinPET® Hydro Gel –  Na ošetrenie poranenej kože a sliznice. Podporuje rýchlejšie hojenie, dezinfikuje a minimalizuje riziko rozvoja infekcie. Vášho kamaráta navyše poteší šetrné zloženie, ktoré v rane neštípe a nedráždi.

25,41 €