SkinPET Hydro Gel 140 g

SkinPET® Hydro Gel –  Na ošetrenie poranenej kože a sliznice. Podporuje rýchlejšie hojenie, dezinfikuje a minimalizuje riziko rozvoja infekcie. Vášho kamaráta navyše poteší šetrné zloženie, ktoré v rane neštípe a nedráždi.

Viac o produkte...
Pridať do obľúbených: Srdce
25,41 € Cena s DPH
- +
TIP pre psov

TIP pre psov

SkinPET Hydro Gel je skvelý na ošetrenie citlivých labiek psieho kamaráta. To preto, že gél hojí drobné praskliny a ranky, ktoré vznikajú pri kontakte s vonkajším povrchom. Preto po prechádzke naneste malé množstvo gélu na labky a doprajte svojmu kamarátovi pocit úľavy a komfortu!

TIP pre mačky

TIP pre mačky

Mačky rady strkajú ňufáčik, kam nemajú, snoria alebo niečo hľadajú a pritom si môžu spôsobiť drobné poranenia, ako sú škrabance, odreniny, seknutia a pod.. V prípade takéhoto poranenia pomôže SkinPET Hydro Gel, ktorý neštípe a nedráždi a účinne ošetrí rany na koži a sliznici.

  • Popis produktu
  • Cieľový druh zvierat
  • Návod na používanie
  • Ďalšie informácie

Popis produktu

SkinPET Hydro Gel

SkinPET® Hydro Gél zvládne ošetriť život neohrozujúce zranenia a preventívne udržiavať kožu vášho kamaráta v dobrom stave. Bez zbytočného stresu z návštevy ordinácie a výdavkov za služby veterinára. Pravidelnou a preventívnou aplikáciou udržíte stav kože hydratovaný bez nadbytočného množstva baktérií, vírusov a plesní. Aplikáciou Hydro Gélu zároveň zabraňujete rozvoju infekcie a ďalším komplikáciám, ale hlavne svojmu miláčikovi vrátite pohodu.

SkinPET® Hydro Gél je skvelý pomocník pri ošetrení poranení kože a sliznice. Je ideálny na ošetrenie povrchových zranení aj hlbokých rán spôsobených pohryznutím, bodnutím, popálením a seknutím. Hodí sa aj na ošetrenie pooperačných rán, preležanín, kožných vredov a miest, kde sa prisal kliešť alebo iný hmyz, a na ošetrenie nehojacich rán.

Hydroaktívny gél s antimikrobiálnym zložením podporuje rýchlejšie hojenie, dezinfikuje a minimalizuje riziko rozvoja infekcie. Pomáha uvoľniť nekrotizované a odumreté tkanivo, v rane udržuje vlhké prostredie a podporuje prirodzený proces hojenia.

Vášho kamaráta navyše poteší šetrné zloženie, ktoré v rane neštípe a nedráždi –  a neobsahuje ani alergény, takže nespôsobuje alergické reakcie. Okrem toho je gél  bezpečný aj v prípade náhodného požitia alebo olízania rany. Navyše, vďaka gélovej konzistencii perfektne priľne k miestu zranenia, ľahko sa aplikuje a nesteká.

SkinPET Hydro Gel by nemal chýbať vo zvieracej lekárničke na akútne aj preventívne ošetrenie. Predídete tak rozvoju ďalších zdravotných ťažkostí a stresujúcim návštevám veterinára.

Cieľový druh zvierat

Určené pre psy a mačky.

Návod na používanie

Ranu vyčistite od všetkých nečistôt (chlpov, peria a pod.) a miesto poranenia opláchnite oplachovým roztokom SkinPET® Super Spray. Na vyčistenú ranu naneste v dostatočnej vrstve prípravok SkinPET® Hydro Gél. V prípade potreby ranu  prikryte sterilným obväzom. Hydro Gél aplikujte na postihnuté miesto 3–4x denne až do úplného zahojenia. SkinPET® Hydro Gél môžete kombinovať s ďalšími preparátmi, injekčne podávanými antibiotikami a nesteroidnými antiflogistikami.

Ďalšie informácie

Zloženie: 98,13% superoxidovaný roztok (voda, kyselina chlórna, chlórnan sodný, chlórdioxid, chlorid sodný, peroxid vodíka, ozón), karbomér a trietanolamín

Balenie: Hustý číry gél v plastovom obale v objeme 140 g, papierová škatuľka.

Doba použiteľnosti: 18 mesiacov

Upozornenie: Nepoužívať súčasne s lokálnymi antibiotikami v kolagénových nosičoch. Môže dôjsť k zníženiu lokálnych účinkov antibiotík. Nepoužívať pri alergii alebo precitlivenosti na niektorú substanciu, ktorá je uvedená v zložení prípravku. Pri zasiahnutí očí ich vypláchnite tečúcou vodou. Pri požití množstva do 1 dcl prípravku nie sú nutné žiadne opatrenia. Pri požití väčšieho množstva zvieraťu podajte dostatočné množstvo vody a ďalší postup konzultujte s veterinárom.

Skladovanie a manipulácia: Skladujte v pôvodnom obale na chladnom a tmavom mieste mimo dosahu detí. Krátkodobo možno prípravok skladovať pri teplote do 30 °C. Malé množstvo prípravku môžete zlikvidovať spláchnutím do kanalizácie. Prázdny obal vypláchnite vodou a potom zlikvidujte spolu s komunálnym odpadom.

Odporúčané produkty

SkinPET Chlorhex Shampoo 4%

SkinPET Chlorhex Shampoo 4%

Šampón SkinPET® Chlorhex Shampoo 4% – bráni prieniku patogénnych organizmov a vzniku infekcie po operáciách, úrazoch a pri infekciách kože a iných kožných problémoch. Šampón šetrne čistí, eliminuje zápach a srsti vracia prirodzený lesk.

od 30,13 €

SkinPET Ophtal 60 ml

SkinPET Ophtal

SkinPET® Ophtal – Na výplach podráždených, svrbiacich či suchých očí a na čistenie okolia očí. Upokojuje, hydratuje a zmierňuje problémy pri suchom oku. Neobsahuje alkohol, steroidy ani antibiotiká, preto je vhodný na každodenné používanie.

14,77 €
24,20 €

SkinPET Otic

SkinPET Otic

Antiseptický roztok SkinPET® Otic Na čistenie uší našich verných kamarátov. Obsahuje antiseptické látky, ktoré usmrcujú mikroorganizmy spôsobujúce zápal. Zabraňuje vzniku zápalov vonkajšieho ucha.

od 20,57 €

SkinPET Hydro Gel 140 g

SkinPET Hydro Gel

SkinPET® Hydro Gel –  Na ošetrenie poranenej kože a sliznice. Podporuje rýchlejšie hojenie, dezinfikuje a minimalizuje riziko rozvoja infekcie. Vášho kamaráta navyše poteší šetrné zloženie, ktoré v rane neštípe a nedráždi.

25,41 €

SkinPET Hydro Gel HY 40 g

SkinPET Hydro Gel HY

SkinPET® Hydro Gel HY - Na ošetrenie pooperačných rán, popálenín a nehojacich sa poranení. Urýchľuje hojenie, zabraňuje ďalším komplikáciám. Zabraňuje vzniku infekcie. Na ošetrenie vredov, trhlín, tržných rán, pooperačných rán a popálenín.

20,57 €

SkinPET Super spray 500 ml

SkinPET Super spray

SkinPET® Super Spray pôsobí ako účinná dezinfekcia, ktorá bráni rozvoju infekcie a podporuje rýchle hojenie rán. Vďaka šetrnému zloženiu sprej neštípe, nedráždi, nespôsobuje bolesť, nealergizuje a nepoškodzuje zdravé tkanivo.

16,09 €
39,93 €