SkinPET Ophtal 60 ml

SkinPET® Ophtal – Na výplach podráždených, svrbiacich či suchých očí a na čistenie okolia očí. Upokojuje, hydratuje a zmierňuje problémy pri suchom oku. Neobsahuje alkohol, steroidy ani antibiotiká, preto je vhodný na každodenné používanie.

Viac o produkte...
Pridať do obľúbených: Srdce
378,00 € 24,20 € Cena s DPH
- +
TIP pre psov

TIP pre psov

SkinPET® Opthal je ideálny na výplach očí po návrate z prašného prostredia a v sezóne peľov a alergií. Ideálne je kontrolovať oči každé ráno po venčení a podľa potreby ich vyčistiť. Problémy môže spôsobovať aj ostré slnko, silný vietor a cudzie teleso v oku. SkinPET® Ophtal ocenia aj majitelia rias so svetlou a bielou srsťou, ktoré často trápi epifora – neprimerané slzenie spôsobujúce zafarbenie okolia očí do hneda.

TIP pre mačky

TIP pre mačky

Mačky môžu často trpieť výtokom z očí, ktorý môže signalizovať zápal spojiviek alebo problém s tvorbou sĺz. SkinPET® Opthal pomôže liečiť aj predchádzať problémom s očami a okolím očí. Oči sú pre mačky veľmi dôležitým orgánom, preto zdravé oči mačiek sú jednou z priorít ich chovateľov.

  • Popis produktu
  • Cieľový druh zvierat
  • Návod na používanie
  • Ďalšie informácie

Popis produktu

SkinPET® Ophtal

Podobne ako ľudí aj ich zvieracích kamarátov môžu trápiť problémy s očami – od alergických sčervenaní cez svrbenie, slzenie až po syndróm suchého oka. Tieto problémy sú spôsobené bežnými nečistotami v okolí očí. SkinPET® Ophtal udržuje oči čisté a je skvelým pomocníkom v pravidelnej starostlivosti o oči.

Vaši miláčikovia si zaslúžia tú najlepšiu starostlivosť

Superoxidovaný očný roztok SkinPET® Ophtal slúži na výplach podráždených, svrbiacich a suchých očí a na čistenie okolia očí od karpín a iných nečistôt. Vďaka šetrnému zloženiu roztok v oku neštípe ani nedráždi. Extrakt z čučoriedok upokojuje podráždené oči a podporuje ostrosť zraku a tvorbu kolagénu, ktorý je pre zdravie očí veľmi dôležitý. Roztok eliminuje škodlivé mikroorganizmy, ktoré spôsobujú zápal spojiviek a zápal rohovky. Upokojuje, hydratuje a zmierňuje problémy suchého oka. Neobsahuje alkohol, steroidy ani antibiotiká, preto je vhodný na každodenné používanie.

SkinPET® Ophtal majte v domácej lekárničke a vášmu štvornohému miláčikovi doprajte prvotriednu starostlivosť. Predídete tak zdravotným problémom i stresujúcim a nákladným návštevám veterinára.

Cieľový druh zvierat

Určené pre psy a mačky.

Návod na používanie

Roztok používajte podľa potreby. Do oboch očí 3–4x denne aplikujte 1–2 kvapky. Pri čistení očí a okolia očí roztok naneste na vatu alebo gázu a miesto vyčistite. Na výplach očí použite väčšie množstvo roztoku. Roztok sa neriedi ani neoplachuje.

Ďalšie informácie

Zloženie: 99 % superoxidovaný roztok pH 7,2 (voda, kyselina chlórna, chlórnan sodný, chlórdioxid, chlorid sodný, peroxid vodíka, ozón), 1 % čučoriedkový extrakt

Upozornenie: Len pre zvieratá! Len na vonkajšie použitie! Nepoužívajte pri precitlivenosti zvieraťa na niektorú zo zložiek prípravku. Prípravok nie je náhradou veterinárnej starostlivosti ani liečiv odporúčaných veterinárnym lekárom. Prípravok by sa nemal dostať do kontaktu s kyselinami (riziko úniku malého množstva plynného chlóru).

Balenie: 60 ml vo fľaštičke s aplikátorom

Doba použiteľnosti: 12 mesiacov

Manipulácia a skladovanie: Skladujte pri teplote do 25 °C.

Odporúčané produkty

SkinPET Hydro Gel 140 g

SkinPET Hydro Gel

SkinPET® Hydro Gel –  Na ošetrenie poranenej kože a sliznice. Podporuje rýchlejšie hojenie, dezinfikuje a minimalizuje riziko rozvoja infekcie. Vášho kamaráta navyše poteší šetrné zloženie, ktoré v rane neštípe a nedráždi.

25,41 €

SkinPET Otic

SkinPET Otic

Antiseptický roztok SkinPET® Otic Na čistenie uší našich verných kamarátov. Obsahuje antiseptické látky, ktoré usmrcujú mikroorganizmy spôsobujúce zápal. Zabraňuje vzniku zápalov vonkajšieho ucha.

od 20,57 €

SkinPET Chlorhex Shampoo 4%

SkinPET Chlorhex Shampoo 4%

Šampón SkinPET® Chlorhex Shampoo 4% – bráni prieniku patogénnych organizmov a vzniku infekcie po operáciách, úrazoch a pri infekciách kože a iných kožných problémoch. Šampón šetrne čistí, eliminuje zápach a srsti vracia prirodzený lesk.

od 30,13 €

SkinPET Hydro Gel HY 40 g

SkinPET Hydro Gel HY

SkinPET® Hydro Gel HY - Na ošetrenie pooperačných rán, popálenín a nehojacich sa poranení. Urýchľuje hojenie, zabraňuje ďalším komplikáciám. Zabraňuje vzniku infekcie. Na ošetrenie vredov, trhlín, tržných rán, pooperačných rán a popálenín.

20,57 €

SkinPET Chlorhex Shampoo 0,5%

SkinPET Chlorhex Shampoo 0,5%

Antiseptický šampón SkinPET® Chlorhex Shampoo 0,5% Poslúži ako prvá pomoc, ak vášho štvornohého kamaráta trápi svrbenie, podráždenie a iné kožné problémy. Je bez pridaných silných a neprirodzených parfumov a ďalších rizikových látok.

od 25,41 €

SkinPET Super spray 500 ml

SkinPET Super spray

SkinPET® Super Spray pôsobí ako účinná dezinfekcia, ktorá bráni rozvoju infekcie a podporuje rýchle hojenie rán. Vďaka šetrnému zloženiu sprej neštípe, nedráždi, nespôsobuje bolesť, nealergizuje a nepoškodzuje zdravé tkanivo.

16,09 €
39,93 €